Kom jij maar niet uit de 200 VIEWS en baal je daar enorm van?
Pieker jij je suf over hoe jij meer volgers krijgt en waar je over kunt praten op TikTok zodat mensen je leuk gaan vinden en gaan volgen?

Heb jij last van innerlijke saboteurs die zeggen dat jij dit toch niet kunt?
Het zelfvertrouwen ontbreekt je om echt te gaan starten en je kijkt naar al die anderen die het wel doen. Met maar 1 wens, jij wilt dit ook kunnen!

Speciaal voor jou ben ik het Simply Lovely Membership gestart!


Simply Lovely staat voor simpel en op een leuke manier je business bouwen. Steeds beter worden in je TikToks en meer trouwe fans aantrekken die willen kopen omdat jij jouw eigen merk bent! En over een half jaar zeg jij: 'Dat was Simply Lovely'!

Check wat hieronder staat, dat was ik en misschien ben jij dat ook wel....

  • Je bent gestart op TikTok en hebt geen idee waar je over wilt praten. Je maakt maar wat TikToks, trends die het bij anderen goed doen en bij jou doen die TikToks niets.
  • Je komt maar niet uit de 200 views!
  • Je verliest je in het uren scrollen door TikTok en steeds denk je dat het leuk is maar voor jou toch niet gaat werken.
  • Je kiest een niche, maar merkt dat je hart er niet in zit en de TikToks die je maakt niet zo bij jou passen.
  • Je wilt wel jezelf zijn, want je ziet bij anderen dat dat werkt, maar hoe dan?
  • Je stopt met TikTok en je begint weer en dat herhaalt zich een aantal keren tot je mij tegen kwam en denkt 'zou zij degene zijn die me kan helpen?'
Ben jij dit?

Dan is dit perfect voor jou!

WAT KRIJG JE:

  • Wekelijkse Q&A: iedere week een Q&A waarin je al je vragen kunt stellen. Waarin we kijken naar TikToks van members en wat er eventueel beter kan. Ik deel strategieën met je en beantwoord al je vragen zodat je sneller kunt groeien. De ene week is de Q&A op dinsdagochtend om 9 uur, de andere week op donderdagavond om 20 uur.
  • Maandelijkse Masterclass: daarin komt het maken van digitale producten aan bod. Lanceren van een product, hoe verkoop je, en alles wat je nodig hebt om aan je bedrijf een extra stroom van inkomsten toe te voegen. Alle Q&A's en Masterclasses zijn terug te kijken.
  • De TikTok Starterkit: (waarde van €47) met daarin de basiscursus TikTok en alle strategieën die je nodig hebt om van TikTok een succes te maken. 92 pagina's dik en boordevol informatie en video's. (ook los te koop in mijn Store)
  • De lijst met dagelijks nieuwe virale sounds: (abonnement van €5 p/mnd inbegrepen) hierin deel ik dagelijks trending sound(s) met je en tips hoe je deze het beste gebruikt.
En nog veel meer!

Het membership is na 3 maanden per maand opzegbaar als je in termijnen betaalt. Betaal je in 1 keer, dan is de prijs €97.

Waarom zou je met mij werken?
Niet alleen heb ik zelf gedaan wat ik jou leer, maar dit is ook de beste community om te groeien met TikTok. En deze lage prijs kom je nergens tegen!
"Waarom zo laag? Kan het dan wel goed zijn?" ZEKER WETEN!

Voor mij is het belangrijk om mijn producten laag in prijs te houden. Ik heb wel een coach gehad die €1000 p/mnd kostte en heel eerlijk? Ik heb vooral goed leren adverteren en verder was het weg gegooid geld!

Ik heb zelf een aantal dure cursussen gevolgd, die prima qua inhoud waren, maar waar veel te veel in zat, zodat ik door de bomen het bos niet meer zag en ik zag anderen hetzelfde probleem hebben. De meeste cursisten maken dure cursussen nooit af helaas.

Liever leer ik jou alles wat je nodig hebt STAP voor STAP, zodat je het niet alleen leuk blijft vinden, maar het ook dubbel en dwars het geld waard vindt!

DUS PAK NU DEZE KANS EN MELD JE AAN VOOR ONZE COMMUNITY!