GROEIEN EN OMZET MAKEN OP TIKTOK?

OP ZOEK NAAR DE F*CKING ALLERBESTE TIKTOKTRAININg? 🚀

THIS IS IT!
Nu voor €37 ipv €87!

Waarom heb je mijn TikTok Starterkit nodig? 
Omdat je baalt van die 200 views, veel te weinig interactie en zo goed als geen omzet. Ik snap je! Been there en het was frustrerend tot op het bot!

Iedere dag je best doen, in spanning steeds kijken of er views komen, je vliegt naar de 247 en dan stopt het..... Weer geen reacties, weer geen resultaat!

Je kijkt bij anderen en denkt 'what the HELL do ik fout' (excuses my language 🤭
Uiteindelijk geef je op en maak je niets meer of alleen nog maar heel af en toe. 

Een paar maanden later kom je weer iemand tegen die heel enthousiast over TikTok praat en jij krijgt je vibe weer terug. Met hetzelfde resultaat en na een paar weken stop je weer.


Laat ik je mijn verhaal vertellen. 
In april '20, het was de eerste lockdown, begon ik met TikTok. Ik had €60.000 schuld overgehouden uit mijn bedrijf en het product waar ik mee werkte kwam uit de USA. En het advies was, start op TikTok want het is bizar wat daar gebeurd.

Ik en mijn team op TikTok. Iedereen ging Keto koken, we werkten met een Keto product. Behalve ik, want koken? Dat doe ik omdat ik moet eten, en niet op video. Ik kan geen 2 dingen tegelijk, mede door mijn ADHD.

Na 14 maanden starten, stoppen, van alles uitproberen, raakte ik door mijn ADHD in een zware depressie. En ondanks de hulp die ik kreeg, had ik niet helder wat juist de kleine dingen waren die door mijn ADHD kwamen.

Mijn gedachte was 'er moeten toch meer vrouwen zijn zoals ik, die op latere leeftijd de diagnose hebben gekregen en vast lopen?'.

Een half jaar later wist ik dat ze er waren! Inmiddels 80K volgers....... Daarna kwamen er een heleboel andere creators die het over ADHD gingen hebben, met mij ging het weer goed en ik koos ervoor om over te stappen naar TikTokcoach.

Want man man, wat zie ik veel creators hun best doen! Alleen blijven ze steeds hetzelfde soort content maken en dezelfde fouten maken waardoor je niet kan groeien. Het zijn de details die jouw video succesvol maken!

Inmiddels heb ik mijn Simply Lovely Membership (en alle info die ik daar geef vind je in de Starterkit) een half jaar en ik zie de een na de ander groeien!
Hier een paar voorbeelden:
In eerste instantie maakte ik de Starterkit alleen voor mijn members, voor meer overzicht en om alles bij elkaar te hebben. Toen bedacht ik dat natuurlijk niet iedereen in een membership wil zitten en  besloot ik de Kit ook los te verkopen. 
Mijn schuld is inmiddels bijna afgelost, mede dankzij TikTok! 

Waarom jij niet groeit? 
Uit ervaring kan ik je zeggen dat het maar aan 2 dingen ligt:
1. goeie content
2. consistent zijn, volhouden
Het jammere is dat bijna niemand focust op deze 2 dingen, maar vooral op zoek is naar een hack in het algoritme.

Terwijl het juist gaat om jouw verhaal vertellen, storytelling, in combinatie met de juiste hooks, ondertiteling etc. Het is niet ingewikkeld en als je het eenmaal snapt, dan wordt TikTok heel erg leuk! En dat is dus waarom ik de TikTok Starterkit heb gemaakt. Om je dat haarfijn uit te leggen.

Waarom jij voor mij zou moeten kiezen als creator van de TikTok Starterkit? Heel simpel. Ik heb alles zelf ervaren! Geen volger is gekocht dmv advertenties. Wat ik leer aan anderen, dat werkt, dat heb ik inmiddels een half jaar getest en daarbij is de prijs echt super!
Je hebt geen dure cursussen nodig waarbij je door de bomen het bos niet meer ziet en je niet weet waar je moet beginnen.
Ik leer je in 21 dagen, in een stap voor stap plan om dat succes te halen wat jij zo graag wilt!

De TikTok Starterkit in een notendop:
  • 21 dagen, 21 stappen, that's it
  • heel veel videomateriaal om het nog duidelijker te maken
  • de TikTok Masterclass
  • de beste soort video's die bijna altijd helpen om nieuwe volgers en heel veel reacties te krijgen
De enige vraag die je nu waarschijnlijk nog hebt is 'who the f*ck is Liesbeth Louwers?'
Als je nu denkt, dat klinkt allemaal heel goed, maar wie ben jij dan? 
Ik kan wel zeggen dat ik een ondernemer ben met heel veel ervaring. Dit is waarschijnlijk mijn 4e of 5e bedrijf. In de jaren 90 had ik een kinderkledingzaak, heel erg leuk, het liep als een trein, maar het was te passief voor mij en online werken bestond nog niet 😉.

Daarna begon ik in netwerkmarketing en daar besefte ik dat een community in je bedrijf het allerleukste is. Mijn community zit op TikTok, heerlijk! 

In 2008 begon ik met begeleiding bij afslanken aan mijn keukentafel, en 2 jaar later draaide ik in een praktijkruimte in mijn achtertuin €300.000 omzet. Daarna ging ik groter en groter en dat is uiteindelijk mijn valkuil geworden. De fun was weg, ik kreeg ruzie met een leverancier en belandde aan de rand van de afgrond.

Sinds 2018 werk ik online. Ik bouwde 2 netwerkmarketing teams. Het eerste naar €300.000 omzet in een jaar en het tweede naar 1 miljoen euro omzet in een jaar. Ik maakte e-books over ADHD, maar ik wilde nooit een ADHD coach zijn. En nu leer ik jou om heel goed te worden op TikTok en als je een bedrijf hebt om omzet te maken 🤑

En een aantal van mijn klanten zeggen dat ze alleen maar anderen willen helpen en geen geld willen verdienen. Ik ben er heilig van overtuigt dat ze dat vooral denken omdat ze (nog) niet weten hoe!

Ik werk voornamelijk met vrouwen, omdat ik geloof dat vrouwen zo ontzettend veel meer kunnen dan ze zelf denken! Alleen moet iemand het nog ff tegen ze zeggen!

De volgende stap!
Je klikt nu op deze button ⬇️ en legt de Starterkit in je mandje! Stop met nadenken over die €37! Dat ben jij dubbel en dwars waard!